Adó,- TB tanácsadás

Adójogi szakjogászként adótanácsadás, adóoptimalizálás és cégjogi szolgáltatásokat egy helyen, egy kézben biztosítunk eseti és állandó megbízás keretében Megbízóink részére. Ha szeretne Ön is többet megtakarítani adóügyi költségein, keressen fel bennünket elérhetőségeinken, és keressük meg az Ön vállalkozása számára legkedvezőbb megoldást!


Szeretne Ön is többet megtakarítani adóügyi költségein?

Keressen fel bennünket elérhetőségeinken, vagy kérje ajánlatunkat, visszahívásunkat!

 


Mit csinál egy adótanácsadó?

Magyarországon az adótanácsadó szakma a köztudatban egyelőre nem vált el élesen a könyvelő munkájától. Viszonylag kevés vállalkozó van tisztában azzal, hogy a megbízott könyvelője nem nyújt számára adótanácsadói szolgáltatásokat. A könyvelő köteles ugyan minden általa ismert, fontos kérdésről tájékoztatni a cég tulajdonosát és vezetőit, ám a mérlegképes könyvelő és az adótanácsadó feladata és a mögötte rejlő adójogi szaktudás is eltér.

Az adótanácsadó adót optimalizál, és erre minden vállalkozásnak szüksége van: Egy jó adótanácsadó segítségével még akkor is lényegesen több pénz spórolható meg a cég számára, mint amennyi ráfordítást a tanácsadás igényel, ha az adóhatóság esetleges szankcióit nem számítjuk bele az adótanácsadás hiányának potenciális költségeibe.

Miért nem kötelessége a könyvelőnek az adótanácsadás?

A könyvelőnek nem kötelezettsége az adótanácsadás, mert

 • egészen más szakmai ismeretekkel kell rendelkeznie;
 • a felelősségköre is eltér egy adótanácsadótól;
 • nem rendelkezik adójogi képesítéssel.

Hogyan dolgozik egy adótanácsadó?

Az adótanácsadás sokrétű tevékenység, és attól függően, hogy az adott vállalkozás keretein belül éppen milyen igény merült fel, eltérő lehet a szolgáltatások köre. Több esetben elegendő egy meghatározott, adott ügyletet átbeszélni szerződéskötés vagy teljesítés előtt, máskor – a cég, cégrendszer struktúrájából vagy működési területéből adódóan – rendszeres konzultációra is szükség van.

Milyen adótanácsadói szolgáltatások érhetők el Ügyvédi Irodánkban?

A Dr. Czére-Réti Ügyvédi Iroda csapata segíteni tud Önnek nemzetközi kereskedelmi ügyletek Áfa kérdéseiben, mezőgazdasággal kapcsolatos és az építőipart érintő speciális adózási témákban, cégcsoport szerkezeti felépítésének megszervezésében, átalakításában, a megfelelő adózási forma kiválasztásában, termékdíjfizetési kötelezettségek megállapításában, külföldi befektetések során az adózási környezet vizsgálatában, hazai és külföldi adószám igénylésében és minden egyéb, a vállalkozást érintő adózási kérdésekben.

Külföldi vállalkozások számára segítséget nyújtunk magyar adószám regisztrációjában, a hazai jogszabályok átbeszélésében és adóoptimalizálásban.


Szeretne Ön is többet megtakarítani adóügyi költségein?

Keressen fel bennünket elérhetőségeinken, és próbáljuk meg együtt optimalizálni vállalkozása adóügyeit!

 

Megtalálta, amit keres?
Ha igen, kérjen visszahívást!
 • Küldje el nekünk a lenti űrlap segítségével e-mail címét vagy telefonszámát és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt további egyeztetés céljából!

 • Inkább üzenetet írok
Értékeink, alapelveink
 • Precizitás
 • Ügyfélközpontúság
 • Őszinteség
 • Hatékony és professzionális jogi képviselet
 • Szakszerű és közérthető felvilágosítás
 • Előzetes teljes körű tájékoztatás a várható költségekről - a mi Megbízóinkat nem érheti "meglepetés"